Gurmánka » staročeské recepty -
Čokoládové oválky s pařížským krémem a mandlí 210 g hladké mouky, 70 g moučkového cukru, 140 g másla, 2 žloutky, 30 g kakaa, vanilka, citronová kůra Z uvedených surovin vypracujeme hladké těsto, zabalíme do potravinové fólie a dáme do chladničky do d
Eintopf |
U M&S mám aspoň jistotu, že do polévek nepřidávají žádné konzervanty a umělé přísady. No a protože mi polévka moc chutnala, rozhodla jsem se ji uvařit i doma. Původně je Eintopf německé jídlo, které se vaří v jednom hrnci a obsahuje spoustu různých s
Vafleči lívanečky z espumy | KITCHENETTE
Mám ráda sladké a taky mám hodně ráda lívanečky, vafle a palačinky. Tak si dovoluji říci, že jsem jich už hodně ochutnala, taky hodně upekla a tak dokážu být i tak trochu kritická. Tyto rozhodně řadím do kategorie DOKONALÉ. Jsou nadýchané, vláčné, kř
galette– Kitchen Affair
Prostě nejíst polotovary, ale skutečné OPRAVDOVÉ JÍDLO. Jsem přesvědčená, že k tomu, abyste dovedli chutně vařit pro své blízké, nepotřebujete skvěle zařízenou kuchyni ani diplom z Le Cordon Bleu. Mám ráda jednoduché recepty, které zvládne připravit
Česnek a cibule, základ mojí kuchyně
A protože mám ráda odlehčené verze české kuchyně a také mám raději kus masa než moučného masa, udělala jsem si ji po svém. ... Jelikož patřím mezi ty, kteří rádi vaří podle toho, co je v lednici a na recepty moc nedají, chtěla jsem si vytvořit takovo
Líčka na červeném víně | Recepty na Prima Fresh
Moje verze líček je trochu rustikálnější než ta Zdeňkova, já mám totiž ráda zeleninu vydušenou ve víně pěkně rozmixovanou do omáčky. Jako příloha je ideální kaše nebo šťouchané brambory, ale vy už budete vědět, co se k fantastickému receptu, jakým lí
Blog | Recepty
V práci mám na starost několik projektů, u kterých si sama fotím produktové fotky a chystám příspěvky na jejich sociální sítě. Loni na podzim k profilu s probiotiky přibyl i nový Lepicol Lighter, o kterém jsem zatím nic netušila. A protože mám ráda,
Medovník | Kuchyně Lidlu - Nejlepší recepty od Pauluse ...
Medovník mám ráda, sama ho doma peču, ale mám pár vychytávek. Když dáte těsto do lednice, med ztuhne a těsto jde pak o hodně hůř válet. Dejte těsto tak na 4 sekundy do mikrovlné trouby zahřát a pak jde lépe rozválet. Dávejte ale pozor, nesmíte ho tam
Katův šleh +video | Recepty a videorecepty
dobrý den,paní Ivanko je mi 55 let a prý jsem moc dobrá kuchařka,přesto co jsem našla vaše stránky,přiznám se, že zkouším co se dá a opravdu se mi vše vžycky povede a všem to moc chutná.Jsem moc ráda,že mám díky Vám novou inspiraci a hlavně se nemusí
Nejlepší bublanina s borůvkami (recept 2019)
Mam takovej pocitže recept není celej. ... A my jako děti jsme to zbožňovali a já to mám ráda dodnes, nechápu, co vám na tom nechutná