Recepty
Dušené zelí, které používáme jako přílohu k masům, může být červené, bílé nebo si můžeme připravit obě dvě. Při této variantě je musíme dělat každé zvlášť. Oloupanou cibuli najemno nakrájíme a zelí nakrouháme.
Recept: Halušky se zelím a uzeným masem
Recept je snadný, ale já znám variantu, ve které se zelí vymačká, pokrájí a poté smaží na výpeku ze slaniny, pěkně pozvolna, když je hotové, tak poprášíme sladkou paprikou a ještě necháme lehce tu papriku projít tím horkým tukem, aby se rozvinula chu
Bramboráky recept -
Křupavá česká pochoutka, které říkáme také cmunda. Velice dobré, ale na noc těžké, pozor! - recepty, tipy a články o vaření.
Recepty -
Návody a recepty. Sezónní tipy na zajímavé recepty. Dobré jídlo nás nezradí. V této rubrice se dozvíte, co dělat, aby vám jídlo chutnalo a přitom vám neničilo zdraví.
Bramboráčky z trouby |
1 Troubu předehřejte na 200/180°C. V menší pánvi rozehřejte polovinu olivového oleje na středním ohni a za občasného promíchání opékejte cibuli 8–10 minut do pěkně zlaté barvy.
Recepty -
Žijeme, abychom vařili! Připojte se i vy na Najdete tu české a světové recepty, diskuze o vaření a pečení nebo fotky přímo z kuchyně.
Čínské zelí s vejci recept -
Recept, podle kterého se vám Čínské zelí s vejci zaručeně povede, najdete na Podívejte se na fotografie a hodnocení ostatních kuchařů.
Chuťovky - On-line kuchařka -
hlavní chod. Fašírky jsou velmi vděčným jídlem, které vždy potěší a chutná za tepla i za studena. Recept na dobré masové fašírky, jak se dělají u nás doma.
Recept: Bramboráky v 40 minut
Brambory nejdřív nastrouháme na jemném struhadle. Nastrouhané brambory přelijeme teplým mlékem- starý trik, aby brambory neztmavly. Nastrouhané brambory smícháme s prolisovaným česnekem, 2-4 špetkami majoránky, 3 špetkami soli, špetičkou kmínu, vejce
Boršč s kysaným zelím recept
Boršč s kysaným zelím recept Suroviny potřebné pro přípravu: 20 dkg předního hovězího masa, 20 dkg vepřového masa, 30 dkg kořenové zeleniny, 30 dkg kysaného zelí, 20 dkg čerstvé nebo sterilované červené řepy, ocet, bobkový list, několik kuliček pepře